Garancia

 

Minden termék új, Magyarországon forgalomba hozott, hivatalos garanciával rendelkező termék.

A profiszerszam.hu szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Termékeinkre a törvényben előírt 12 hónap garanciát vállalunk. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális időt külön jelezzük és/vagy a számlán feltüntetjük, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.

FONTOS!!!

Garanciális probléma, javítás, vagy visszavásárlás kérésére csak vállalkozásunknál van mód ügyintézésre. Kérjük, a termék dobozát és tartozékait őrizzék meg, amennyiben hibás termékét így hozza vissza, valamint az érintett termék van raktáron, azonnal biztosítunk csereterméket a javítás időtartamától függetlenül. (Érdemes telefonon érdeklődni!)

A "sérült csomagolású" kategóriában található termékek csomagolása sérült vagy szépséghibás, a termékek teljes értékűek. Reklamációt kizárólag hibás termék esetén áll módunkban elfogadni, a termék csomagolására vonatkozóan nem.

Jótállási igényét az eredeti számlán kiadott részletes alkatrész listával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizze meg.

A jótállási felelősséget kizáró feltételek:

* Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi csapás (pl. villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás
* Szakszerűtlen kezelés, idegen beavatkozás
* Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás
* Természetes elhasználódás

 


   

Feliratkozás hírlevélre

Kérem adja meg az e-mail címét: